2014. december 26., péntek

Síkabát - Tempex -30% Karácsonyi akció!! - Jelenlegi ára: 6 990 Ft


Márka: Tempex
Kabát fazon: Síkabát
Derékbőség (cm): 109
Mellbőség (cm): 118
Méret (betűs): 3XL
Méret: 58, 60
Vállszélesség (cm): 65
Ujjhossz (cm): 68
Hosszúság (cm): 85
Jellemzők: bélelt, cipzáros, patentos, sportos, szőrgalléros
Kabát hossza: félhosszú
Szín: kék
Anyag: poliamid
Állapot: új, címke nélkül
Angol méret: UK 48, UK 50
 
 
Vastag, kiváló minőségű, -49 °C-ig garantáltan hőtartó új (használatlan) téli/sí kabát! Gyors házhozszállítással!! Vagy személyes átvétellel: Kiskunhalas!
 
A kabátot a Tempex cég gyártja, melyről röviden: " A Tempex több mint 50 éve feladatának tekinti, hogy megvédje vevőinek alkalmazottjait olyan tényezők, mint a hidegtől, a hőségtől, az áramütéstől, a vegyszerektől és a szélsőséges időjárási körülményektől. Arra törekszik, hogy az adott munkahelyen előforduló kockázatokat előre azonosítsa és ezáltal minden szituációhoz a megfelelő védőeszközt fejlessze ki. Ezáltal túllép az egyszerű szabványokon: rendszere akár 8 különböző szabvány előírásait egyszerre teljesíti. Ez az összetett szemlélet adott esetben a munkavállalók életét mentheti meg. Védőeszköz rendszereik rendkívül kényelmesek. A kényelmes viselethez a jó megjelenést is fontosnak tartja, meggyőződése szerint az ember szélsőséges körülmények között is akkor tud munkája során igazán koncentrálni és a maximumot nyújtani, ha jól érzi magát. "
 
Ez a komoly minőségű téli kabát a lehető legideálisabb téli ajádnék! ( Én ugyanezt a kabát típust évek óta elégedetten használom, a legnagyobb magyar hidegben sem szükséges túlságosan aláöltözni!! )
A héten csupán: 6 990 Ft!!   -30% Karácsonyi akció!!


Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Az aukció vége: 2015-01-16 00:03
. Síkabát - Tempex -30% Karácsonyi akció!! - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése