2014. december 31., szerda

Forever Multi Maca FLP Multi-Maca - Jelenlegi ára: 6 490 Ft


Forever Multi Maca
A Maca retekhez hasonló ehető gyökér amelyet Peruban termesztenek ősidők óta.
Nagy tisztelet övezi nemcsak  azért mert 2000 éve a legfőbb táplálékuk, hanem legenda szerint az inka harcosok csata előtt fogyasztották, hogy erejüket és állóképességüket fokozva harcoljanak. Elősegíti a nemi érés folyamatát, erősíti a libidót, erősíti az immunrendszert, általános regeneráló hatású, szellemi erősítő is!
A tapasztalat azt mutatja, hogy a MACA fogyasztók hosszabb ideig élnek, vitálisabbak, termékenyebbek!
A MACA több ezer éve ismert növény, a dél-amerikai indián asszonyok és férfiak szinte gyermekkoruk óta folyamatosan használják természetes formában. A Multi-Maca nem egyszerű Maca készítmény, hanem komplex, egymás hatásait kiegészítő és erősítő "gyógynövény kivonatok" együttese. A termék magas aminosav, ásványi anyag, vitamin (B, C, D) tartalma növeli az izomzat terhelésének határait, a szexuális teljesítményt, erősíti a nemi érést, a hímivarsejtek száma nő, a terhelésük gyorsul és erősödik.
Elősegíti a hormonok termelődését. A libidót rendkívül növeli. Harmonizálja a menstruációs ciklust. Erősíti a stresszel szembeni ellenálló képességet, gátolja az amnéziát, a szellemi leépülést.   Ajánlott fogyasztása a serdülő kortól  a felnőtt korig nőknek és férfiaknak egyaránt .
A táplálékkiegészítő Maca tartalma mellett más hatékony gyógynövény kivonatokat is tartalmaz melyek által az egyik legjobb táplálékkiegészítő kategóriájában.
Alkalmazás: Napi 2 tabletta vízzel Tartalom: 60 tabletta
Minden FLP-s termékkel rendelkezem, ha bármire szükséged lenne, szólj és felteszem aukcióra!
 
A termékek általában 2016-2017-ös lejáratúak, eredeti csomagolásúak, védő fóliával ellátottak és bontatlanok!
 
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG NINCS, EZT KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE A LICITÁLÁSNÁL, HOGY KÉSŐBB NE OKOZZON PROBLÉMÁT!!!
 
Maximum 5 nap áll rendelkezésedre, hogy átutald a termék árát, utána sajnos negatívat kell hogy adjak. A termék leütését követően 24 órán belül vedd fel velem a kapcsolatot.



Jelenlegi ára: 6 490 Ft

Az aukció vége: 2015-01-20 18:51
. Forever Multi Maca FLP Multi-Maca - Jelenlegi ára: 6 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése