2014. október 29., szerda

Philipp Plein ff kardigán 4 szín minden méret - Jelenlegi ára: 34 499 Ft

Philipp Plein Férfi kardigán, új modell most akciós áron. Gyönyörű termék! A képeken látható színekben rendelhető, M, L, XL, XXL, méretekben. Európai méretezés.
Szállítási feltételek: A termék külföldről érkezik a vásárló utalásának beérkezési napján kerül megrendelésre és 14-25 munkanap alatt érkezik meg a vásárlóhoz.  
Fizetési feltételek: Az utalásra 7 naptári napot tudok várni ha ennyi idő alatt nem érkezik meg az utalás a vásárlást semmisnek tekintem és elkészítem az értékelést, illetve a terméket újra indítom.
Megértésüket előre is köszönöm!     Vásárolj bizalommal!  Ez biztos hogy a kedvenc felsőd lesz!
A termék gyönyörű jó áron adom! Érdemes várni rá!    Eredeti termék!        Legújabb modell.
A termék légipostai szálításal érkezik ami a vásárlónak semmibe nem kerül, az esetleges szálítási késésért nem vagyok felelős, mert abba semiféle beleszólásom nincs.
Azonban kérheti a vásárló EMS gyorspostával is a terméket ami 6600-Ft kerül és amit a vásárló fizet a vaterás ár melett, de az így megrendelt termék szállítási idelye 8-14 napra csökken. Ha ezt a gyorsabb szállítási modot választja kérem ezt a megrendelésnél a megjegyzésrovatban tüntesse fel és az utalásnál az ezzel az öszeggel megnövelt vételárat utalja az értesítében szereplő számlaszámra amit a vásárlás után automatikusan meg kap az email címére.


Jelenlegi ára: 34 499 Ft

Az aukció vége: 2014-11-17 16:21
. Philipp Plein ff kardigán 4 szín minden méret - Jelenlegi ára: 34 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése