2014. október 28., kedd

Mediheal fekete szem ránctalanító maszk 10ml - Jelenlegi ára: 590 Ft


Köszöntelek az oldalamon!
      Itt megismerhetsz számos koreai kozmetikumot, amelyek természetes összetevőik révén hihetetlen népszerűségre tettek szert az utóbbi időben. Mivel nagyon kevés bennük- vagy épp egyáltalán nem tartalmaznak szintetikus kemikáliákat, így hatásuk rendkívül gyors és látványos illetve tartósabb, mint bármely más reklámokban hirdetett terméké.
L & P Beauty Clinic Mediheal Mediental Fekete szem ránctalanító maszk
szinergia hatása Phyto- fekete komplex összetevő (Juniperus communis gyümölcs kivonat, szeder kivonat, áfonya kivonat, Morus alba gyümölcs kivonat, rizs kivonat, Fokhagyma kivonat, szezámmag kivonat, szójabab kivonat ) vitalitás ad a szemeknek és csökkenti a szem alatti karikát. Silk-aminosav összetevő felélénkíti a fáradt bőrt a szem körül.
Nagy adhéziós feszültség révén, kiváló a tapadása a bőrhöz, tökéletesen ragad a bőrre, hézag nélkül biztosítva, hogy a szem körül a bőr visszanyerje vitalitását.
A ránctalanító szem-maszk a bőrt rugalmassá és hidratálttá a szem alatti karikákat csökkentve teszi hatékony összetevőivelt, mint például a fito fekete komplex, tengeri kollagén és a selyem peptid, amely mélyen behatol a szem körüli bőrfelületbe.
összetevők
fito fekete komplex, tengeri kollagén, selyem peptid
 
alkalmas
minden bőrtípusra
Tartalom: 10ml
Eredeti koreai termék.
Figyelem! Amikor "kosárba teszed" funkciót használod, akkor a rendszer minden megrendelt termékre külön-külön postaköltséget számol tévesen! Postaköltséget utólag, a megrendelt termékek súlya után tudok mondani. Hozzávetőlegesen 10db 1ml-es minta súlya kb. 20-25gramm.



Jelenlegi ára: 590 Ft

Az aukció vége: 2014-11-17 06:51
. Mediheal fekete szem ránctalanító maszk 10ml - Jelenlegi ára: 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése