2014. szeptember 24., szerda

Kakaó vaj pasztilla 100 g - Jelenlegi ára: 850 Ft


A kakaó vaj egy ehető, természetes zsiradék, melyet a kakaó babból nyernek a csokoládé és a kakaó gyártásakor. Ezért is van az, hogy mikor először meghalljuk azt a szót, hogy kakaóvaj, akkor a csoki jut egyből eszünkbe. Pedig egyre nagyobb körben terjed el a kakaó vaj szépségápolásban való alkalmazása, illetve sok kozmetikumban is felhasználják már. Ez annak a sok pozitív tulajdonságnak köszönhető, amivel a kakaó vaj rendelkezik, és ezek miatt érdemes nekünk is kipróbálni ezt az értékes anyagot, és  nem csupán az ízlelőbimbóinkat kényeztetni vele, hanem a bőrünket is!
A legelső fontos tulajdonsága, hogy teljesen természetes formájában is képes jótékony hatást kifejteni bőrünkre- nem kell feldolgozni, finomítgatni. Az egyik legkedveltebb natúr kozmetikum alapanyag.
Állaga krémes, habár szobahőmérsékleten szilárd, de testmelegre már elkezd olvadni. A mi kakaó vajunk például egészen különleges formában, pasztillaként kapható, de természetesen ettől ugyanaz a minőség, mint amit tömbben árulnak. A pasztilla forma inkább egy praktikus kiszerelés, hiszen így könnyebben tudjuk felhasználni azt, és mindig csak annyit, amennyire éppen szükségünk van. Én személy szerint ezt a pasztilla formájút szeretem a legjobban.
Sokszor keverik pl. shea vajba is, mert textúráját lágyíthatja, és egy jó bázisolajjal, illóolajjal kiegészítve remek kis krémet kaphatunk! Egy igazi E-vitamin bomba.
A kakaó vaj pasztilla legnagyobb értéke abban rejlik, hogy a bőrünkre kiváló hatása van. Zsírsav-összetétele kiváló bőrápolóvá teszi. Főleg hidratáló és napvédő hatása miatt népszerű.
Bőrmegújító hatása is igazolt, ugyanis tele van polifenolokkal, ezáltal pedig képes a bőrszöveteket regenerálni. Ez az összetevője megakadályozza a rákos sejtek növekedését, az immunoglobulin termelődését, mely a dermatitis és az asztma előidézője is lehet. Mindeközben pedig selymessé, rugalmassá teszi bőrünket, védi a kiszáradás és a napfény ellen is. A kakaó vaj védőréteget képez a környezet és a bőröd között, és segíti a nedvesség megtartását.  
A cellulitisz egyik nagy ellensége is, más olajokkal összekeverve sokat tehetsz eltüntetésük érdekében!
Nagyjából az összes natúr kozmetikum azonos hatással rendelkezik, gyakran  együtt alkalmazzák őket a készítményekben, így hatékonyságuk jelentősen  növelhető. Egymás állagán is sokat javítanak!
A mindennapi használat eredménye pedig csakis valami egészséges és szép lehet… …!


Jelenlegi ára: 850 Ft

Az aukció vége: 2014-10-01 14:12
. Kakaó vaj pasztilla 100 g - Jelenlegi ára: 850 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése