2015. május 20., szerda

Oto Chili KOCKAHAS GÉP olcsón!!! - Jelenlegi ára: 27 990 Ft

ELADÓ a képeken látható MEDI Mediwel Oto Chili kockahas gép, hasizom gép!
EZ NEM A KÍNAI HAMISÍTVÁNY (AB Trainer, Vivamax, stb. ), hanem az EREDETI Oto Chili!!!
Csak párszor használtam, azóta a szekrényben áll, hibátlan állapotú!
Az OTO Bodycare® legújabb fejlesztése, az OTO Chili® egy igazi áttörés a fitneszkészülékek piacán! Szinte az összes főbb izomcsoportot egyetlen mozdulattal dolgoztatja meg, de leginkább a hasra koncentrál, az eredményre pedig nem kell sokáig várni!
A lapos has titka: az OTO Chili.
A modern fitneszkészülék minden korosztálynak és minden fittségi szintnek megfelel, hiszen 4 különböző nehézségi fokozaton képes ugyanazt a mozdulatsort elvégeztetni.
Az OTO Chili tehát nem csak a sportolóknak jó, de bárki szép eredményt érthet el vele!
Az OTO CHILI több fárasztó és sokak által nem kedvelt gyakorlatot – mint a felülés, a fekvőtámasz vagy a guggolás – egyetlen könnyű mozdulatba foglal. Felejtsd el őket, kíméld a hátadat, derekadat!
Hogyan hat, miért ilyen hatékony?
A törzs izmai (a vázizmok) felelősek a felső- és az alsótest közötti összetartó funkcióért. A mozgás kezdésekor ezek az izmok felfelé, majd lefelé süllyednek, hogy a bordákkal való összeköttetést elősegítsék, ezért a gyenge vagy rugalmatlan törzsizmok befolyásolják a kezek és lábak megfelelő működését, ezáltal számos mozdulat erőtlenné válik. A törzsizmok megfelelő edzésével azonban jelentős mértékben növelhető az izommunka. Az erős izomzat gondoskodik a test egyensúlyáról és a stabilitásáról is, ily módon segít a sportolás vagy más mozgás közbeni balesetek és sérülések megelőzésében, ill. elkerülésében is. Valójában az erős és rugalmas vázizmok egyfajta támasztékot képeznek minden mozgásunk alkalmával. Az OTO Chilit úgy tervezték, hogy pontosan ezeket az izmokat erősítse a lehető leghatékonyabb módon.
Az OTO Chilivel legjobban az alábbi izomcsoportokat mozgatjuk meg:
A hát mély izmai
Rekeszizom
Egyenes- és haránthasizom
Külső ferde hasizom
Medencefenéki izmok
Széles hátizom és nagy farizom
Combközelítő- és feszítő izmok
Hogyhogy csak 5 perc?
Mivel a főbb izomcsoportok egyszerre mozognak egy kötött mozdulatsor elvégzése közben, így az OTO Chili időt is spórol meg, ezért elég az 5 perc naponta! Ha kevésbé érzed edzettnek magad, az 5 perces programot akár két részletben is elvégezheted. Eleinte reggel és este 2-3 perc gyakorlás is megfelel, amíg az 5 perc nem megy egyszerre!
Aki pedig jó edzettségi szinten van, a legmagasabb fokozaton használva az OTO Chilit gyorsabban, hatékonyabb edzést tud elérni.
Technikai információk
Termék típusszáma:
OTO Chili CH-1080
Áramforrás:
2 db ceruza elem a kijelzőhöz
Szín:
fekete-bordó
Méretek:
101 X 54 X 94 CM
Doboz méretei:
103 X 56 X 17 CM
Nettó súly:
10. 4 kg
Teljes súly:
12. 2 kg
 
 Eredeti ára 39. 900, -!
Csere, köszönöm, nem érdekel!
Kérem, csak olyan licitáljon, aki 3 napon belül rendezi az adás-vételt!!! Ellenkező esetben 3 nap után - negatív értékelés mellett- visszatöltöm a terméket eladásra! Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 27 990 Ft

Az aukció vége: 2015-06-02 01:50
. Oto Chili KOCKAHAS GÉP olcsón!!! - Jelenlegi ára: 27 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése